Kuntamarkkinat 2015_2

Sisäilmakeskus mukana Kuntamarkkinoilla 9.-10.9.2015

Vuotuiset Kuntamarkkinat järjestettiin Kuntatalolla Helsingissä 9.-10.9.2015. Tapahtuma kokosi yhteen noin 7 500 kuntapäättäjää ja eri alojen asiantuntijaa. Sisäilmakeskuksen osastolla vieraili lukuisia kuntien avainhenkilöitä eri puolilta Suomea. Sisäilmakeskuksen teema tapahtumassa oli selkeä: Paremmalla rakentamisen laadulla ja ennakoivalla toiminnalla eroon sisäilmaongelmista.

Sisäilmakeskuksen osastolla jaettiin myös tietoa kuntien päättäjille tarkoitetusta koulutuskierroksesta, joka toteutetaan loppuvuoden 2015 aikana. Koulutuskierroksen tietoiskuissa jaetaan käytännönläheistä tietoa kosteus- ja homeongelmien selättämiseen kuntien rakennuskannassa. Sisäilmakeskus on aktiivisesti mukana ympäristöministeriön järjestämällä koulutuskierroksella yhtenä kouluttajatahona. Tietoiskut toteutetaan talkoohengessä ja ovat kunnille maksuttomia. Mukaan voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteessa joonas.holste@sek.fi tai p. 040 7399 550 / Joonas Holste.