TT-sopimuskuva Olkinuora-Tolonen 13.12.13

TTL ja Sisäilmakeskus solmivat avainasiakassopimuksen

Työterveyslaitos (TTL) ja Suomen Sisäilmakeskus Oy tiivistävät yhteistyötään solmimalla valtakunnallisen avainasiakassopimuksen, joka kattaa TTL:n kaikki palvelukeskukset ja Sisäilmakeskuksen eri toimipaikat. Sopimus astui voimaan 1.1.2014.

TTL tutkii työn ja terveyden vuorovaikutusta ja siirtää tähän liittyvää tietoa käytäntöön asiantuntijapalvelun, koulutuksen ja viestinnän keinoin asiakastarpeen mukaisesti. Sisäilmakeskus taas on erikoistunut rakennuksista aiheutuvien terveysongelmien kokonaisvaltaiseen ratkaisemiseen sekä rakennusten toimivuuden varmistamiseen peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeissa.
Nyt solmittu yhteistyösopimus kattaa osapuolten tarjoamat asiantuntija-, analyysi- ja koulutuspalvelut.
Kuvassa TTL:n palvelukeskuksen johtaja Pekka Olkinuora ja Sisäilmakeskuksen toimitusjohtaja Keijo Tolonen kättelevät allekirjoitetun sopimuksen kunniaksi.